Onze concoursen

Ieder jaar organiseren wij meerdere indoorconcoursen en een outdoorconcours dressuur, voor zowel ponys als paarden. Tijdens de indoorconcoursen worden de dressuurproeven verreden in een wedstrijdring van 20 bij 40 meter. Tevens is er gelegenheid om in een aparte, ruime rijhal los te rijden. Het outdoorconcours wordt verreden op het uitgestrekte terrein aangrenzend aan Manege De Gompert.

Schrijf je in! Het is mogelijk om 2 proeven te rijden. We heten iedereen van harte welkom op Recreatie- en Ruitersportcentrum De Gompert, Gompertsdijk 11 te Hengelo (gld)!
Aanmelden voor onze concoursen kan via MijnKNHS. Let op! Inschrijfgeld dient van tevoren worden overgemaakt op bankrekening: NL46RABO 0327 4446 49 t.n.v. Rijvereniging en Ponyclub de Gompert. Wanneer het inschrijfgeld is overgemaakt, zal de inschrijving worden goedgekeurd.

Heb je een prijs tijdens één van de door ons georganiseerde concoursen gewonnen? Gefeliciteerd! Haal je prijs wel op de wedstrijddag zelf op, want anders vervalt de prijs.

Heb je een vraag over de door ons georganiseerde concoursen of moet je je inschrijving helaas annuleren? Stuur ons wedstrijdsecretariaat dan een e-mail:  wedstrijdopdegompert@gmail.com