Rijvereniging en ponyclub

Rijvereniging en Ponyclub De Gompert is opgericht op 15 januari 1999. Het begon in 1998 als een initiatief van familie Van Muiswinkel, die naast Manege De Gompert, ook wat wilde betekenen voor ambitieuze, gezellige ruiters en amazones met een eigen paard en pony.

Inmiddels is onze rijvereniging en ponyclub uitgegroeid tot een gezonde vereniging met ongeveer 100 leden. De wekelijkse groepslessen en de leuke activiteiten voor jong en oud zorgen altijd voor veel gezelligheid en rijplezier! Daarnaast organiseren we ieder jaar ook meerdere officiële indoor en outdoor concoursen dressuur voor zowel ponys als paarden.

Rijvereniging en Ponyclub De Gompert is aangesloten bij de KNHS (Koninklijke Nederlandse Hippische Sportfederatie) en maakt als vereniging deel uit van de Kring De Oude IJssel. Samen met een aantal andere kringen vormt Kring De Oude IJssel Regio Gelderland/Flevoland.

Kom een keertje langs tijdens onze lessen of wedstrijden op accommodatie Manege De Gompert, Gompertsdijk 11 te Hengelo (gld). We heten je namens het bestuur en alle leden van harte welkom!

Lid worden?
Denk je er over na om ook lid te worden van onze vereniging? Kom een keer een proefles meerijden! Je kunt je inschrijving na je proefles bevestigen via ons inschrijfformulier. Klik hier voor het inschrijfformulier. Print het formulier uit en lever deze ingevuld en ondertekend in bij het algemeen secretariaat.

Agradi.nl Webshop