Faciliteiten

Bij de stalling van uw paard of pony zijn de volgende faciliteiten inbegrepen:

Voer
Er wordt driemaal daags krachtvoer en driemaal daags ruwvoer gevoerd (s morgens, s middags en s avonds). Wij bieden u de mogelijkheid om het voerschema van uw paard of pony zelf samen te stellen. Als aanvulling op de brok kunt u kiezen uit zemelen, granenmix, lucerne, bietenpulp en maïsmeel.

Uitmesten en opstrooien
Dagelijks worden de stallen uitgemest en opgestrooid. Het is ook mogelijk om een uw paard/pony op strobrok te zetten.

Weidegang, paddock of trainingsmolen
Uw paard of pony wordt elke dag door ons in de wei, paddock of trainingsmolen gezet. Het gebruik van de trainingsmolen voor uw paard/pony is bij de stallingprijs inbegrepen. Wanneer het weer te slecht is worden de paarden/pony’s niet buiten gezet. Bij langdurig slecht weer laten wij de paarden en ponys los in onze binnenbak.

Binnen-, buiten- en longeerbak
Dagelijks kunt u buiten de lestijden om vrij gebruik maken van onze 2 binnenbakken. Ook onze buitenbak en longeerbak staat tot uw beschikking.

Wasplaats
Onze accommodatie beschikt over 2 wasplaatsen met zowel koud als warm water, waar u gebruik van kunt maken.

Niet bij de stalhuur inbegrepen, maar waar u tegen betaling gebruik van kan maken zijn de volgende faciliteiten:

Solarium
Op onze accommodatie beschikken we over twee solariums. Het gebruik van het solarium is niet bij het stalgeld inbegrepen en kost €2,50 per half uur.

Hoefsmid
Bijna wekelijks is er een hoefsmid op het terrein aanwezig.

Dierenarts
Wij zijn verbonden aan dierenartsenpraktijk Doetinchem-Zeddam. Indien u gebruik liever gebruik maakt van een andere dierenarts is dat mogelijk. Wilt u dit dan aan ons doorgeven i.v.m. onverhoopte noodgevallen.
Bij alle paarden wordt periodiek mestonderzoek gedaan. Mocht het nodig zijn worden ze hierna ontwormd.

Ostheopaat
Regelmatig is paardenostheopaat Mariëlle Kamphorst aanwezig om onze eigen paarden en ponys te behandelen. Uiteraard kunt u tegen betaling ook uw paard of pony laten behandelen.