Rijlessen

Het is natuurlijk mogelijk op onze accommodatie lessen te volgen met eigen paard of leasepaard. m bij onze manege paardrijlessen te volgen.

De instructeurs en instructrices op onze accommodatie zijn uitstekend opgeleid en gecertifieerd. De meesten van hen rijden zelf regelmatig op concoursen of hebben op een andere manier hun sporen in de hippische wereld inmiddels ruim verdiend.

Doorgaans zijn de groepen niet groter dan 6 ruiters. Er wordt geprobeerd eerder lager in aantal uit te komen, om paard en ruiter nog beter te kunnen instrueren.

Belangrijke weetjes:

  • Kinderen kunnen vanaf doorgaans 6 jaar oud bij ons terecht.
  • In verband met het welzijn van onze paarden zijn wij genoodzaakt een maximum gewicht aan te houden. Alleen ruiters en amazones tot 80 kilogram kunnen op onze paarden rijden.
  • Iedereen die op onze accommodatie paardrijdt is verplicht een veiligheidscap (met de CE-markering en het EN 1384-teken) en rijkleding (rijlaarzen en rijbroek) te dragen.
  • Meld gezondheidsklachten! Wanneer u of uw kind kampt met gezondheidsklachten dan is het goed dat ons personeel en de instructeurs hiervan op de hoogte zijn. In geval van nood weten wij dan hoe wij moeten handelen.