Tarieven

 

prijzen:                                                         2020

Huur accommodatie

€16.50 p.p. per nacht

Schoonmaakkosten €99.00
Toeristenbelasting € 1,00 p.p. per nacht
Borg € 200,00
Borg groepen t/m 26 jaar € 500,00

prijzen:                                                         2021

Huur accommodatie

€17.50 p.p. per nacht

Schoonmaakkosten €99.00
Toeristenbelasting € 1,00 p.p. per nacht
Borg € 200,00
Borg groepen t/m 26 jaar € 500,00

Bovenstaande prijzen zijn inclusief BTW. Gebruik van gas, water en electra is bij de prijs inbegrepen. Bij boekingen op feestdagen hanteren wij een toeslag van €2.00 p.p.n.

Groepen vanaf 30 personen ontvangen € 50,- kortingen op de totaalprijs en groepen vanaf 40 personen €100,-

De aankomsttijd is 17:00 uur en de vertrektijd 10:00 uur. Wilt u later vertrekken dan kunt u voor €50.00 bijboeken tot 20:00 uur.

Contact

Telefonisch zijn wij slecht bereikbaar, u heeft het snelst reactie van de juiste persoon als u mailt naar info@degompert.nl.

De borg

Het spreekt voor zich dat wij er vanuit gaan dat u bij vertrek de gebruikte kamers en zalen opgeruimd, schoon en onbeschadigd achterlaat. In verband met de naleving daarvan wordt bovenstaande borg in rekening gebracht (deze wordt verrekend op de factuur van uw verblijf). Deze borg wordt binnen 14 dagen na uw vertrek geretourneerd op het door u opgegeven bankrekening. Eventuele (extra) schoonmaakkosten en/of schade worden met dit bedrag verrekend. Mocht achteraf blijken dat de schoonmaakkosten en de aangerichte schade het bedrag van de betaalde borg overschrijden, dan wordt dit verschil alsnog in rekening gebracht.

Boekings- en betalingsvoorwaarden

Boekingen geschieden onder de volgende voorwaarden:
Verhuur geschiedt enkel aan groepen van minimaal 15 personen. Mocht u echter met een kleinere groep willen komen, geldt hiervoor een vast tarief. (Deze prijzen zijn excl. toeristenbelasting en schoonmaakkosten)

* Vast tarief in 2020 is € 490,- incl. BTW.

* Vast tarief in 2021 is € 525,- incl. BTW.

Betaling geschiedt in twee termijnen, te weten:

1) De borg, deze dient tevens als bevestiging voor uw verblijf en wordt verstuurd direct na uw boeking. Deze borg wordt twee weken na verblijf geretourneerd (minus eventuele gemaakte kosten).
2) De factuur voor uw verblijf. Deze ontvangt u automatisch ongeveer een maand voor uw verblijf.
Bij wijzigingen in het aantal personen, dient u dit minstens een maand voor uw verblijf door te geven zodat het juiste aantal personen wordt gefactureerd in de factuur voor uw verblijf.

Heeft u een boeking gedaan, maar wilt u deze annuleren?  Wij hanteren de RECRON voorwaarden voor groepsaccommodaties.